NUUU!

http://scenbloggen.com/nathaliewester/

HOME!

Hemma efter en hel helg i katrineholm! det har varit sjukt bra och jag måste verkligen ge smågrus ett stort tack för boendet! nu blir det ett bubbelbad och ansiktsmask efter en sliten helg. imorgon väntas nya äventyr att avfärda.

GAAAH!

NU BÖRJAR DET NÄRMA SIG ALLTSÅ! JIIISES -ME LIKE THIS!

har tagit en massa bilder för att få det att fungera tror jag fick en favorit!


JEJEEEEJ!


Orkar inte blogga mer idag är död efter allt jag fått varit med om. men vi hörs imorgon!
Men en glad tjej det är jag VERKLIGEN!!

YEEES!!

Ni anar inte vad som hänt mig, det är en enorm möjlighet och nu kan nya dörrar öppnas! Kommer att berätta det mer när allt är färdigt! Just nu ska jag bara njuta av det här och vara på topp humör! PUSS!


TAAAAAGGGGAAAA RÅÅÅ!

HAHA! vet att det bara är måndag än så länge men sovplats är kirrad! jej för mig och frida som vet hur man tamefan fixar allt. Nu sitter vi här med stora lennde och hoppas på en sjukt grym vecka, hoppas vi ses!

FFFFF



NYTT!

Tänkte att det var på tiden att börja lägga upp bilder på det jag faktiskt köper. Ingen bra kamera och ingen bra bakgrund. Men va faan ni ser ändå! Ha en bra söndag, gör det till något lite extra vettja! -För det ska jag iallafall...


MORRN MORRN!

Har precis landat i min svarta tygsoffa med det snygga detaljerade gråa kuddarna som är ribbade med vita sömmar. Frukosten fick bli filmjölk med bananer och mot eftermiddagen väntar en härlig springrunda igen. Nu ska jag kolla på någon romantisk komedi, vilket jag älskar. Men konstigt nog så gillar jag action mer än någonsin hela dagen igår var perfekt! Berättar sen ni anar inte vad som hände...

STAN & BIO!

Hade inget att göra idag så att bli ut bjuden på bio och göra stan tackar jag absolut inte nej till!


BÅTEN.

Tog en mysig båttur över för att komma till fastlandet en glass på det gjorde resan perfekt!


Bara för att du är min!


THECAR

Efter några timmars bilande ska vi äntligen stanna på pizza hut kommer nog att smaka ganska bra, vet att jag inte ska äta sånt skit. Men skitsamma! Det är mat nu eller aldrig så vad väljer man? Ja en härlig fredags kväll, blider kommer!

DEN BLÅ LAGUNEN!


FOTBOLLSPROFF!



Efter fotbollen, varvade vi ner till sällskapsspelet pictuneri. Har du inte spelat det så sätt upp det på din to do list. Lovar att det är inget du kommer ångra!

CLASSICBASE.







OLD PITC.


Världens vackraste mamma,
finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig.
Du är det finaste och mest underbaraste jag har. Du är min andra halva.
Att få ha dig i mitt liv är något som ingen kan önska sig att ha, men jag fick dig.



ATT BYGGA EN FÅGELHOLK.

INSPIRATION!
 fick lite insperation till att bygga och måla en fågelholk. Inte illa för en "förstaklassare" alltså inom bygg branschen då...


NY VAKEN

Jag vaknade precis. klockan är liksom redan över 11, men riktigt skönt var det faktiskt att få sova ut. Youghurt med bannan blev till till frukost mumsfillibaba på det! tänkte sätta mig framför tv och vakna till ordentligt, ta en dusch och borstatänderna innan jag tar tag i dagens kommande uppgifter!  PUSS på det.

FULLPROPPAD!

Nu har jag slängt i mig en god köttbit tillsammans med en massa olika delikatesser från de gröna. Mums! den här dieten funkar kanon bra! ska bli kul att väga sig när man kommer hem. Inte alltid lika kul att stå på vågen varje gång. Jag vill inte gå ner många kg alls... Men ett till är helt okej faktiskt, elelr ah två skulle också funka. Kanske tre med men inte mer! Ska försöka dra på mig kevins dojjer efterso  mina glömdes i bile, mycketr smart faktiskt! Men det ska nog gå ändå- i hope so.

Ikväll blir det pictuneri och några glas vin såklart! undra hur många vuxen poäng man är uppe i snart! Ville bara påminna er om att min frida är saknad sjukt mycket vill ha henne här nu. Trodde faktisk inte att jag skulle sakna henne så mycket som jag faktiskt gör, hon är min vid altaret! haha. Hoppas att ni får en fin kväll..

11.33

Idag är det rätt så soligt så vi hoppas på en båt-tur idag.  Frukosten är avklarad nu fattas bara ett bar shorts och ett ledigt linne, får ju inte glömma bikiiiinin!





PROBLEM!

Jag har verkligen kommit på ett av mina just nu iallfall största problem. Som ni alla säker redan vet så har dom inte alltid samma utbud i butikerna som på nätet eller tvärt om.. det  är skit jobbigt, samtidigt som levereans tiden oftast är sjukt lång. SÅ nu har jag levt lite i min fantasi,  se och njut och dröm dig in i den fina fantasin som en dag kanske kommer bli verklighet. Man kan ju alltod hoppas att man lerver då och har användning för det då när det väl kommer att inträffa...
 



 Den här iden är bland dom bästa jag någonsion kommit på. Nu kan jag somna gott.

COLOR, BLACK & WHITE


BLÅBÄRSPAJ!

MUMS det säger jag bara! Har faktisk unnat mig en god blåbärspaj idag.. eller inte en hel med en liten bit iallafall. Vart lite bättre väder nu mot kvällen & lite kvälls sol är väl aldrig fel? Vill hem till frida nu och ha katrineholmsveckan nuuuu nuuu nuuu! Det kommer bli en sjukt bra vecka.

Filmtips- Den bästa sommaren, Ni måste bara se den. Den är grymt bra och sjukt rolig. Brukar se den när jag är på dåligt humör men har inte kunnat gjorde det eftersom det varit "borta". Men när vi städade undan lite så fanns den där, alldeles ensam och övergiven då kunde jag inte bara låta den ligga där så in i dvd och en ett stort leende fick avsluta städandet den dagen.  Imorgon ska det bli bra väder, så hoppas på lite sol och stek vill ju se ut som en grek.. hah det rimmade inte alls, men i huvudet gjorde de det ju..  aja tillbaka till inläggets punkt. Se filmen bara gör det!

Matte har jag också hunnit med och vet ni en sak vi åkte ju till stockholm, vet ni vem om körde pärlan ut till svartsjölandet? Jo en stålt Nathalie. inte för att det är läskigt att köra men hät i stockholm är rondellerna annorlundare mot vad vi har i lilla bonhålan Katrineholm, det är även mycket mer filer! YESBOX i did it utan problemos! Sen är det bara att glida ner själv när man har ork. Nu ska jag kolla lite på nelly, topshop, modekungen och h&m om dom fått i något nytt ta vara på den här kvällen och njuuut, för sommaren är fasiken snart slut. Känns sjukt tråkigt med samtidigt kul för då väntas nya äbventyr, Norge, Paris, USA? och förhoppningsvis Thailand och univeristet.  

####

Regnet öser ner över den lilla ön, men varför klaga? Jo därför att jag skulle sola och bli brun... Sov rätt länge idag tills klckan slog 11. Saknar min Frida där hemma som jag äntligen ska få träffa på fredag yes! Blir kanske en fika med jojje då med, se tjejloppisen ni ska väl dit? Det tänker jag iallafall inte gå miste om! Nu ska jag ta mina springskor och ge mig ut i regnet.. N

FRAMME,

Nu sitter jag och tittar ut mot havet tillsammans med ett glas vin i handen. Lite vuxen poäng där va? Kevin och jag har tagit lite bilder i väntan på att båten skulle avgå...  känns verkligen rikgti härligt att äntligen vara här! Grillat kött och en god sås står på nästa punkt. Jag kommer att lägga upp bilder nästa varje dag, så keep in touch.





PUSS


GOD MORNING SUNSHINE!

Nu är jag påklädd och klar för att åka från huset till butiken! ska nämligen handlas idag, det vill jag lova!Har faktisk inte så himla mycket mer att skriva om för tillfället, men ja skriver en liten rad senare! Ta hand om er.

N