STUDENTEN!









INSYTT!

Min bästaste mamma sydde såklart in byxdressen till mig! Så nu sitter den verkligen jätte bra, det tackar vi för. Min snygga henry Lloyd jacka kom idag - me like! Den är grymt snygg, det kommer bilder på den! har köpt ett rosa spetslinne också, den fick jag på köpet när jag köpte byxdressen mycket söt! Imorgon kommer pappa och niklas, saknar dom redan..

Haha idag så släppte niklas av mig på tågstaionen han brukar aldrig gå med till perrongen, men idag gjorde han det för ovanlighetens skull. Där stod vi som två ny kära tonårsungar och ville inte sluta kramas! Kändes som om vi inte skulle se på kanske en hel vecka när det bra handlade om en dag, njaa inte ens 24 timmar! Tillslut gick jag iväg till det spåret där tåget skulle gå från och niklas gick till bilen. Ibland blir det väl så att man får lite längthets sjuka eller vad man nu ska kalla det för.

Det där som jag skulle berätta för er var ju att jag hittade den där snygga byxdressen, inte så roligt för er kanske men för mig var det det. Jag kan ju kanske glädja er med att jag kommer ha fint väder denna vecka som ska spenderas på en vacker ö mitt i mälaren här i stockholm. Gröna lund vore ju inte heller fel, men med min yrsel så säger jag nej tack! Hoppas alla ni där ute får en härlig helg.

N

NEW!

Jag hittade den! Äntligen som jag har letat. Dock lite stor, men det var ju rätt sött!


PÅ VÄG!



PUSS på er alla. Nu åker jag!

MORRRNING

God morgon på er! Just nu ligger jag i sängen, vaknade av en konstig dröm. Men nu är jag vakenoch ska snart hoppa in i duschen, sen ska det köras mot High lake city. Bloggar mer sen och då ska ni få veta något alldeles speciellt. N

GOD NATT!

Nu ska jag lägga mig i sängen efter att ha druckigt en del vin tillsammasmed mycket trevlligt sällskap! Imorgon ska jag äntligen åka till stockholm jej jag har längtat så!kommer att komma bilder såklart på allt det roliga som sker i huvudstaden. Hoppas att ni får en fin lördag och fredags natt såklart!


Långt blont hår, that's it


THE BAG!

Färdigt packat, nu har jag packat för alla lägen! nu kan inget överraska mig och säga att jag inte varit förberedd med klädsel, det gillas! om ni undrar varför jag packat så är därför att min pojkvän brukar alltid ha något i kikaren och dra med mig på. Det kommer en liten överraskning varje dag faktiskt.


16.11

Packar, packar & packar inför stockholm imorgon. Har en hel resväska full proppad med kläder, smycken och skor. Hoppas på fint väder så vi kan åka till den blå lagunen. Bad och sol står högst på listan, bruuunare ska jag bli!

Nu är det dags för något helt annat berättar sen! kingiling pling ding..

NER BÄDDAD!

Nu ligger jag så gott som ber bäddad i min härliga säng. Kvällen spenderades hos min pojkväns föräldrar med god mat och spelande. Imorgon blir det upp med tuppen ta på sig springskorna fast det regnar. Man brukar ju säga - det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det är ett kort och enkelt faktum! Min HH jacka för vintern kommer hem till mig imorgon, den tackar jag för! Ska faktiskt sälja en massa kläder på tradera imorgon eller jag hoppas iallafall att jag får de sålt, skulle vara skönt att få bort allt som jag inte använder... Jag har tänkt att jag skulle börja blogga om mina framtidsplaner lite mer; men jag sparar det bästa till sist, haha nejdå men måste bara orka ta tag i min framtid och ta den med stora steg! Jag är en sån tjej som faktiskt kan och vet att jag klarar det mesta, det gör vi alla bara om vi tror på oss själva. Till något helt annat, Jag ska åka till världens bästa syster på lördag, Stockholm med andra ord. Saknar, saknar henne! Var hos henne en hel vecka under sportlovet sjukt kul var det och det vill jag göra om. Nu blir det filmen - nyckel till frihet sen sussa tillsammans med Niklas. Pusss på er alla där ute!

MIN LYA!

Tänkte faktiskt ta och visa er vad fint jag har gjort idag! sovrummet och köket blev lite pyntade,  Var inne i Marieberg och handlade lite nytt. Det gillas!
Dålig kvalite på bilderna, hoppas ni ser ändå!








Denna tavla handlades bland annat & den ska prydas över soffan!

TÅRTAAAAAA!







Världens goaste plast farmor bjöd på tårta, mums haha men inte fick jag ta mig en bit det blev ett glas vatten på det, men ska man bli fin får man lida pin!

STRANDEN!







Min vackra mamma får avsluta detta inlägg. puss på det...



GODMORGON

En springrunda på deta här, sen blir det frukost och stranden, jippie! hoppas att ni får en fin dag!

LONDON!


MYDEAR!



BÅTEN




En båt tur med pappi, imorgon blir det solning på däck!

SJUKT NÖJD!

Yes nu har jag klarat av att äta LCHF metoden, så nu är det som en del av vardagen. Fy fan vad jag är duktig! Nu är det pulver påsar på morgonen också, kan inte bli bättre! nu ska jag hoppa in i duschen svettigt pass vart det, ikväll ska jag ner till gymmet och köra mage, ben och armar! trimmad tills resan? , JA TACK!

SUNSHINE..

Finns inte direkt något som jag har att berätta. Nu blir det spåret, en springrunda varje dag det är inte dåligt! sen är det kanske dags att sätta på sig ett ansikte.


REGN!

Mitt fönster är hellt igen immat av allt det tråkiga regent! Känns bara tråkigt och deprimerande att sitta inne och lyssna på regnet.  En shopping tur vorde ju inte helt fel, men jag skulle kanske vara lite extra rädd om mina pengar eftersom en Paris resa väntar..

Är jag inte galet snygg i den blåa kepan? haha.


BÅT

Pappi har köp en jätte fin båt verkligen! Den ska ut och provas nu, en vit och marinblå! Åka ring & ligga och steka blir nästa steg!

Just det för er som inte vet så springer jag 3 gånger i veckan och försöker att gå de andra dagarna äter även efter LCHF vilket fungerar topp. - 3 kg på en vecka- me lajk!






















DU ÄR GRYMT SNYGG!


BAD & SOL I HAVET!





STRANDEN


 Efter en hel dag på starnden tilsammans med sofis mode, kan det bli bättre?

HOME!

hemma igen, nu kalas! Bloggar senare.

SOL

Hej på er igen! Nu ligger jag i min marinblå randiga bikini med en knut på huvudet och ray ban brillorna såklart! Halmstad är en sjukt fin stad, det blev en sväng förbi stan idag med där jag köpte en söt liten väska i vitt skinn till iphonen och en bh faktiskt, brukar vara dålig på det här med att köpa underkläder men en bh är alltid en början. Haha nu låter det som om jag går runt naken för det mesta men ni kan andas ut det gör jag inte! Tillbaka till allvaret, ska köpa mig en vit transparent skjorta idag och ett beatels linne. Eftersom jag bloggar genom iphonen funkar det konstig nog inte att lägga upp bilder, men det kommer jag looovar! Nu blir det ett dopp ha en fin dag!

ME LAJK

Nu har jag varit i Ullared och inhandlat en massa härliga saker till det nya sovrummet som vi ska måla om! Köpte mig två randiga bodyn och sen fick det bli ett litet stopp på h&m idag där jag fyndade en blå randig cardigan och en vit med lite röda ränder på- me lajk! Vi var på äventyrs landet i Halmstad idag vilket vart mycket lyckat måste jag erkänna Niklas vann världens finaste nalle till mig på ett kärleks lotteri där man skulle kasta ner metallburkar hihi romantiskare kan det inte bli en molnig dag på ett äventyraland... Nu tror jag att det blir sängen för imorgon väntar Halmstad på mig i en stenig bikini och ray ban glasögonen på! Ha en kanon fin måndags natt mina vänner!

HALMSTAD,


HIDE AND SEEK



L- ska vi leka kurra gömma?
S- haha nej vrf då?
L- jo men det är en rolig lek
S- nej men förra gången glömde du ju bort mig.....

Nej mina damer och herrar där ute nu ska jag ta min lilla pärla och åka ner till frida, tralalala!

NY START!

Börjar om på nytt känns otroligt skönt faktiskt, bort med det gamla och in med det nya! Måste börja packa snart eftersom jag åker till halmstad på lördag, jipppie! Ska sola och bada hela dagarna långa och gå på shoppingrunda på kvällarna, längtar tills man kan sitta vid hamnen och äta en god middag med havets delikatesser!

För er som inte vet det så är min hjärna ur funktion, jag som trodde jag visste vad jag ville göra med mitt liv, men nej? slita ut sig i vården är väl inte riktigt min grej trots att det är världens bästa känsla att vakna varje morgon och veta att man ska rädda liv idag. Först vill jag upptäcka sen kan jag börja rädda liv. Jag måste ta hand om mitt egna först! SÅ jag ska studera til ssk sen blir det flygvärdinna och se världen! ska även en sväng till Norge och jobba tilsamman med Frida.  Har även planer på att kanske skriva en bok... men en bok om vadå tänker ni såklart? det får ni allt se, bakom det fräkninga ansiktetoch de blonda håret döljer sig en djup hemlighet.. haha nej men jag vet inte riktigt om vad men det vorde ju inte dumt att ha skrivit en bok i sitt liv. SÅ den drömmen får nog leva vidare en annan gång.